Klantadviseur Servicedesk Scheiden

Omschrijving

Over ons...

Wij zijn een online marktplaats voor juridische dienstverlening, opgericht in 2015 met maar één doel: juridische dienstverlening voor consumenten zó goed maken, dat klanten vanzelf ambassadeur worden. Wij zijn groot geworden in online scheiden. Door focus aan te brengen hebben we onze dienstverlening scherp kunnen stellen en goed laten aansluiten op de behoefte van de klant. Met deze kennis en ervaring breiden wij onze diensten uit met mediation scheiden en hypotheekadvies. En dit is slechts het begin.

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis. Met onze verschillende proposities bieden wij voor vrijwel iedere klant een passende oplossing om de scheiding te laten begeleiden. Wij geloven dat wij vrijwel iedereen kunnen begeleiden bij deze ingrijpende levensgebeurtenis. Een warme, deskundige betrokkenheid is daarbij van groot belang.

Voor onze online scheiden propositie zoeken wij een Klantadviseur scheiden.Wat ga je doen?

Vrijwel altijd is ons eerste contactmoment met klanten online; klanten komen met hun juridische vraag terecht op een van onze websites. Vanuit het bezoek aan onze website nemen zij voor nadere informatie contact op, via telefoon, e-mail of chat. Dit komt allemaal terecht bij onze servicedesk. Onze servicedesk is een team van kundige, enthousiaste mensen die de behoefte van de klant zo goed mogelijk in kaart brengt waarbij een optimale klantbeleving centraal staat. Vervolgens koppelt onze servicedesk de klanten aan de juiste juridische expert voor de inhoudelijke begeleiding van de zaak.


De functie op de servicedesk is een combinatie van sales, eerstelijns advies en klantenservice. Er komen dagelijks tientallen aanvragen binnen van scheidende koppels die geïnteresseerd zijn in onze dienstverlening. Naast dat je de situatie snel en goed analyseert, geef je de klant een vertrouwd gevoel en voorzie je de klant van advies over welke vorm van onze dienstverlening het beste bij de situatie van de klant past. Het doel is om zoveel mogelijk klanten volmondig voor ons te laten kiezen. Als klantadviseur kom je in een jong team te werken, waar jij als fulltime adviseur door kan groeien naar senior. In die rol kun je de werkstudenten op de servicedesk ondersteunen en taken met meer verantwoordelijkheden op je nemen.


 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor (potentiële) klanten, per telefoon, mail of chat. Het overgrote deel van de communicatie zal inbound zijn. Alle outbound communicatie is een follow-up op eerdere interactie met de klant;
 • Je bent verantwoordelijk voor conversiegerichte taken, zoals het voeren van intake adviesgesprekken, doorvoeren van pakket bevestigingen en het opvolgen van onbetaalde facturen;
 • Je werkt vanuit Zendesk, waar je nauwkeurig elk klantprofiel opbouwt. Hierdoor zijn alle werkstromen gemakkelijk te overzien, uit te voeren en over te dragen aan je collega’s zonder de customer journey afbreuk te doen;
 • Je denkt mee over verdere optimalisering van de customer journey en het stroomlijnen van de interne processen;
 • Je werkt nauw samen met de juridische experts en zorgt voor een feilloze overdracht nadat een klant een akkoord heeft gegeven op de dienst die zij willen afnemen.
Vereisten

Je bent een ervaren servicedesk of secretarieel medewerker die vaardig is in telefonisch klantcontact. Bij voorkeur heb je tevens ervaring in een sales-omgeving. Door jouw kundigheid en empatisch vermogen informeer je de klant en laat je ze weloverwogen kiezen om hun scheiding door ons te laten verzorgen. Verder vind je het leuk om als team samen doelen te behalen. Door jouw ervaring neem je een voorbeeldrol in binnen het team en ondersteun je minder ervaren medewerkers.


 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en aantoonbare affiniteit met het recht.
 • Je bent tussen de 32 en 40 uur beschikbaar;
 • Je bent communicatief vaardig en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met (commercieel) telefonisch klantcontact;
 • Je hebt een sterk inlevingsvermogen;
 • Je bent resultaatgericht en georganiseerd;
 • Je weet van aanpakken en raakt niet in paniek als het druk is.


Wat krijg je ervoor terug?

Je komt te werken in een ambitieus en dynamisch bedrijf met zelfsturende teams. Werken in zelfsturende teams houdt in dat je veel ruimte krijgt voor jouw eigen ideeën. Je denkt vanzelfsprekend mee over hoe wij de klantervaring continu kunnen blijven verbeteren en onze processen verder kunnen optimaliseren.

Je zorgt voor klanttevredenheid, bent empathisch en denkt in oplossingen. Daarnaast blijf je ook scherp en kritisch en ben je niet bang voor het geven van feedback. Codator steekt juridische dienstverlening aan consumenten in een nieuw jasje: beter, sneller en betaalbaar. Wij zijn trots op ons digitale karakter en dagen met plezier de traditionele markt uit. Wat maakt ons anders?


 • Nieuwe klanten vinden ons uitsluitend online
 • Klantervaring is belangrijker dan winstmarge
 • Teams zijn zelfsturend met zo min mogelijk hiërarchie
 • Innovatie door continue in kleine stappen te verbeteren


Herken jij jezelf in bovenstaande en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je impact kan maken? Solliciteer dan snel!