Digital Performance Marketeer

Omschrijving

Omschrijving

Ben jij expert in het neerzetten van goed converterende campagnes? Ben je ondernemend, hou je van zelfstandigheid en vrijheid in het uitvoeren van je werk? Ben je goed met cijfers en resultaatgericht? Zet de volgende stap in je carrière en kom werken bij een Scale Up die Champions League speelt in de digitale marketing.


Codator is sinds 2015 bezig om de juridische dienstverlening voor consumenten naar een hoger niveau te brengen. Wat Codator uniek maakt, is dat wij van oorsprong geen juridische speler zijn, maar groot zijn geworden in digitale marketing. Onze kracht ligt in een ecosysteem van verschillende labels en websites waarbinnen we juridisch verkeer afvangen, onderhouden en converteren. Wij brengen nauwkeurig de behoeftes van de markt in kaart en zorgen voor een continu groeiende stroom aan nieuwe klanten.

Als onze nieuwe Digital Performance Marketeer zul je deel uitmaken van een klein, enthousiast en jong marketingteam waarin iedereen zijn of haar eigen taak heeft. Om deze taak te volbrengen wordt er op een hechte manier met elkaar en de rest van het bedrijf samengewerkt. De doelstelling van het team is om onze fulfilment organisatie te voorzien van hoogwaardige leads die zij kunnen omzetten naar zaken. Om dit te bewerkstelligen werken we momenteel met 5 verschillende labels en ieder label heeft een andere propositie maar ook een verschillend imago en merkverhaal te vertellen.


Bezoekers worden aangetrokken door inzet van onderstaande marketingpijlers:

 • Earned: Organische marketing, SEO, PR, Social

 • Paid: SEA / Display / Social Paid

 • Owned: de eigen domeinen van Codator

Vereisten

Jouw werkzaamheden:

In de functie van Digital Performance Marketeer ben je allround bezig met online marketing met een focus op traffic acquisitie; opzet, monitoring, analyse en optimalisatie van campagnes voor maximale zichtbaarheid en conversie. Jij zet je in voor onze betaalde campagnes. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aansturen van onze freelancers. Jouw nieuwe werkplek is een in een fast-paced, data gedreven bedrijf met zelfsturende teams. Hier krijg je veel verantwoordelijkheid en daarmee ook ruimte voor jouw eigen ideeën. Je bent constant bezig met hoe we zo snel en efficiënt mogelijk kunnen groeien.


Verantwoordelijkheden:

Als Performance Marketeer ben jij verantwoordelijk om voor alle labels de target bezoekers van de juiste kwaliteit binnen het gestelde budget te realiseren. Hiervoor zul je dagelijks bezig zijn de volgende activiteiten:

 • Beheer van onze digitale performance kanalen;

 • Nieuwe kansen spotten en deze vertalen naar een experimenten backlog;

 • Nieuwe campagnes opzetten op basis van deze backlog;

 • Analyse en optimalisatie van bestaande campagnes;

 • Rapportage van resultaten zowel binnen het team als naar het MT.


Wat krijg je er voor terug?

Bij Codator krijg je alle ruimte om op jouw eigen manier vorm aan je ambitie te geven, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Wij vragen veel van je, maar je krijgt er ook veel voor terug:


 • Een goed salaris: afhankelijk van leeftijd en ervaring;

 • Uiteraard 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen;

 • Maandelijkse borrel activiteiten georganiseerd door collega’s;

 • Werken bij een innoverend bedrijf met ruimte voor eigen inbreng;

 • Jouw uitvalsbasis is op kantoor, maximaal de helft van de tijd thuiswerken is bespreekbaar;

 • Een centraal gelegen werkplek tegen Utrecht CS aan!

Herken jij jezelf in bovenstaande en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je echt impact kan maken? Solliciteer dan snel en wie weet organiseer jij de volgende vrijdagmiddagborrel of ons bedrijfsuitje!


Eerst nog meer informatie nodig? Neem dan contact op met Noor Loos, via Noor@codator.net.