Accountmanager B2B

Omschrijving

Over ons…

Wij bouwen sinds 2015 het platform voor het levensmoment scheiden met maar één doel: de oplossing voor levensmoment scheiden zó goed maken, dat klanten vanzelf ambassadeur worden. Wij zijn van origine groot geworden in online scheiden. Door die focus hebben we ons platform goed laten aansluiten op de behoefte van de klant. Met deze kennis en ervaring hebben we onze dienstverlening uitgebreid naar o.a. scheidingsmediation aan tafel, belastingadvies en hypotheekadvies. Het platform bestaat uit modulaire dienstverlening tegen een transparante vaste prijs. Zo maken we kwaliteit tegen een redelijke prijs op schaal toegankelijk.

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis. Ons platform biedt voor vrijwel iedere klant een oplossing om de scheiding op een passende manier te begeleiden. Een warme, deskundige betrokkenheid is daarbij het uitgangspunt, waarbij er als “one-stop-shop” een expert beschikbaar is voor alle expertises die bij een scheiding komen kijken.

Naast rechtzoekenden die ons op eigen kracht vinden via ons ecosysteem van websites, investeren wij ook in een duurzame samenwerking met kantoren die raakvlakken hebben met de echtscheiding branche. Denk aan advocatenkantoren, financieel advieskantoren, grootbanken en rechtsbijstandverzekeraars.

Voor dit B2B netwerk zoeken wij een ervaren Accountmanager.

Wat ga je doen?

In de functie van Accountmanager ben je onderdeel van een ambitieus en snelgroeiend bedrijf. De eerste grootbank heeft zich onlangs gecommitteerd aan een pilot en er is een dozijn aan advocatenkantoren in de afgelopen maanden aangesloten.

Jij wordt verantwoordelijk voor het totale portfolio van B2B partners en het uitbouwen van de huidige ±50 leads per maand, naar 600 leads over 2 jaar. De functie is een combinatie van business development en account management. Je beheert het bestaande portfolio terwijl je actief zoekt naar new business. Hierbij werken we niet met maandelijkse targets die van bovenaf opgelegd worden, maar kijken we gezamenlijk hoe we zo snel mogelijk duurzaam kunnen groeien.

 

 • Je rapporteert aan de CEO;
 • Je bouwt voort op de bestaande prospectlijsten en segmentaties. Daarbij bepaal je prioriteiten om maximaal resultaat te behalen, dat gemeten wordt in leads per maand;
 • Je onderhoudt een salesfunnel waar je wekelijkse een aantal nieuwe (kleinere) partners aansluit uit de longtail van de markt;
 • Je bent bewust bezig met het maximaal benutten van de potentie van ieder account, leadgroei per account is een belangrijke ondersteunende KPI;
 • Je gaat effectief met je tijd om, dus klantbezoeken waar nodig en communicatie op afstand waar mogelijk;
 • Je bouwt duurzame relaties met een warm, menselijk aspect. Wij zijn een partner voor de lange termijn, die win-win denken, met als missie om klanten goed te begeleiden in moeilijke tijden;
 • Je bent creatief in het vinden van een manier om het leuk maken voor de mensen in de organisaties van de B2B partners om met ons te werken;
 • Je volgt de ontwikkelingen in de markt en signaleert nieuwe kansen;
 • Je denkt intern mee over het commerciële beleid en maakt hierin een vertaalslag naar nieuwe strategieën om ons partner netwerk verder uit te breiden en rendabeler te maken.

Vereisten

 

Vereisten

Je bent een commercieel talent met aantoonbaar succes in account management en business development. Met voldoende ervaring op zak heb je de techniek van business development en account management goed onder de knie. Je bent gemakkelijk in de omgang en doortastend op de inhoud.

We hoeven jou niets meer te leren over de basics, maar je hebt nog steeds die drive om zelf het werk gedaan te krijgen. Je bent een “selfstarter” die het beste functioneert als er voldoende ruimte geboden wordt. Je zoekt intern de discussie op waar nodig en blijft pro-actief op de hoogte van de interne ontwikkelingen om dit relevant door te kunnen vertalen naar kansen binnen het B2B portfolio. Je beschikt over een analytisch vermogen en bent vindingrijk waardoor je interessante kansen in de markt tijdig signaleert.

 

 • Beschikbaarheid 32-40 uur;
 • HBO of WO werk-en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in account manager en/of business development;
 • Affiniteit met de juridische en financiële sector is een pré;
 • Ervaring in het aansturen van een team is een pré;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

 

Wat krijg je ervoor terug?

Je komt binnen aan het begin van onze B2B reis met serieuze groeiplannen waardoor je de functie helemaal eigen kan maken en na het behalen van de eerste successen een eigen team kan opbouwen. Verder werk je in een ambitieus en dynamisch bedrijf. De sfeer en energie op kantoor is verfrissend en je denkt vanzelfsprekend mee over hoe wij de het platform continu kunnen blijven verbeteren.

Ben je naar aanleiding van bovenstaande enthousiast geworden? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!